Gjeste innlegg

Hei Ole Thomas!

Ville bare legge igjen noen ord til deg! Tusen takk for at jeg får lov til å kunne ha et ansvar for bloggen din og jeg håper du liker det sånn som det er nå! For gjør mitt beste ! Isåfall får du si ifra :) Men over til det andre, nemmelig stemmen din! Jeg har sagt det mange ganger før og sier det igjen ! Du har en stemme som kan få hvem som helst til å bli rørt og det viktigste er at du blir hørt, at du viser fram stemmen din for du har virkelig en stemme som du kan være stolt av !  Du har allerede fått positive kommentarer og komplimenter så fortsett slik og du vil komme langt med det talentet du har ! Har alltid hørt at du har vært flink til å synge,men aldri hørt deg synge før nå i det siste og jeg er virkelig imponert ! Det jeg digger med deg er at når du synger f.eks "Looking out my back door"  så gjør du "om" sangen til ditt eget på en måte! Og for ikke å snakke om sangene du har skrevet selv, man kjenner at hjertet er der når man hører de for de er så personlige og det gjør slik at man får en annen følelse over sangene! 

Og tilslutt så vil jeg egentlig bare ønske deg lykke til videre og fortsett slik! Du kan komme langt med talentet ditt! Og for all del,ikke hold noe tilbake!

STÅ PÅ :)

 

Innlegget er en hilsen fra Ann-Iren Kvisler

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NorwegianCountryAble

NorwegianCountryAble

17, Spydeberg

Gjeste artist Ole Thomas Bergersen. reiser rundt i nærområdet og synger. grunnlegger av NorwegianCountryAble- Norge født og oppvokst i Østfold-Spydeberg. går på Askim videregående skole og blir utdannet som landbruksmekanikker. Bodd hele livet på bondegård med maskiner og utstyr. Musikk interessen har alltid vært tilstede. Mor May Holtskog* har reiser selv rundt og spiller og synger opp til dans over hele østlandsområdet.

Kategorier

Arkiv

hits