Studio 9-11 Desember

9 til 11 Desember 2011 var jeg i studio sammen med mine to søstre. Det var utrolig morsomt og spennende! Det ble lange dager,men det resulterte til 11 låter i løpet av helgen. Man kan finne hele resultatet på Itunes og noen også på youtube. Var en helg med masse moro og utrolig mye sang. 
Jeg fikk desverre større problemer med halsen denne helgen,så min vurdering av resultatet er litt blandet,men håper virkelig folk liker det de hører på i de aller fleste låtene! :)
De selvskrevende låtene "Just like sunshine" og " my last beauty" har en spesiell bakrunn, så disse låtene var et stort ønske å få på lydfil. Noe som gikk veldig fint! :) Stor fornøyd med muligheten vi fikk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NorwegianCountryAble

NorwegianCountryAble

17, Spydeberg

Gjeste artist Ole Thomas Bergersen. reiser rundt i nærområdet og synger. grunnlegger av NorwegianCountryAble- Norge født og oppvokst i Østfold-Spydeberg. går på Askim videregående skole og blir utdannet som landbruksmekanikker. Bodd hele livet på bondegård med maskiner og utstyr. Musikk interessen har alltid vært tilstede. Mor May Holtskog* har reiser selv rundt og spiller og synger opp til dans over hele østlandsområdet.

Kategorier

Arkiv

hits